Website van Gerry De Mol

Gerry De Mol

Geschreven door: | Posted on: | Category:

Het grote publiek kent Gerry De Mol van zijn 'Kleine Blote Liedjes' en 'Min en Meer' die hij samen met Eva De Roovere de wereld instuurde. 'Op een Hoopje' was gedurende vele weken een Radio1-hit. Maar dat is alweer een hele tijd geleden.

Liefhebbers van wereldmuziek kennen hem misschien ook reeds van de onnavolgbare groep Oblomow. Ze maakten 2 cd's die het beluisteren waard blijven. Tussendoor, voor en na Oblomow waren er de vele projecten waarin hij samenwerkte met o.a. Minyeshu Kifle Tefla, Vera Coomans, Nara Noian, Mieke Delanghe, Cecile Kayirebwa, Marlène Dorcena, Talike Gellé, BJ Scott, Laila Amezian, Pascale Michiels, Pieter De Praetere, Lieve Van Lancker en muzikanten Osama Abdulrasol, Lode Vercampt, Mattias Laga, Frédérique Malempré, Sergei Klevenski, Azeddine Jazzouli, Zou Diarra, Osama Mileegi, Jan Cordemans, Chris Joris, Sam Vloemans, Metin Toplar, Vardan Hovanissian, Didier François, Claire Chevallier en vele anderen.

Recent zette hij samen met Eléonor een aantal gedichten van de Friesche dichter J.J. Slauerhoff op muziek. Ik deed illustratief werk en maakte de videoclip bij één van deze tracks: 'Ik had me het leven anders voorgesteld'.

Redenen genoeg om de bestaande en ietwat gedateerde website een flinke update te geven. Ik had het genoegen deze onder handen te mogen nemen.

De site is uitgerust met een stuk CMS, een blog en een webshop.

Sunday August 8th, 2021
Vorige

2081 Chemin de Counillière
83149 Bras
France

© Hans Lengeler 2019 - Update 2021

SIRET : 888 344 272 00016
TVA : FR 23 888 344 272
Banner Image : Unsplash.com